20 iulie 2009

World Of Warcraft – aproape gata de relansare

Dupa cum probabil unii dintre voi stiti deja, celebrul joc online World Of Warcraft nu a mai putut fi jucat timp de 6 saptamani de catre abonatii chinezi din cauza faptului ca Blizzard Entertainment si-a schimbat partenerul chinez cu unul nou si anume NetEase.
Odata cu schimbarea operatorului, acesta este obligat conform legilor din China sa primeasca aprobarea guvernului.
Agentia de stat care verifica continutul jocului va finaliza in curand prima runda de testari, dar acesta va trebui sa fie retrimis cu niste schimbari de continut pentru a primi aproabarea.
World Of Warcraft si numeroase alte jocuri online sunt foarte populare in China. Conform companiei Blizzard Entertainment, numarul de abonati ai acestui joc este de 11.5 milioane in toata lumea, dintre care 5 milioane sunt numai jucatori chinezi.
Serverele chineze de World Of Warcraft au fost inchise din 7 iunie 2009, atunci fiind si data la care a expirat licenta operatorului The9.
Imi pare rau pentru jucatorii impatimiti chinezi dar poate ca aceasta pauza ii va face sa iasa putin din casa si sa descopere si alte lucruri… macar pana se va relansa jocul J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu